Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Turok Evolition Full İndir

Turok Evolition Full İndir
 Balta girmemiş ormanda amansız bir mücadeleye hazır mısınız? Amerikan Deniz Kuvvetlerin de çalışan karakterimiz Joseph Turokk’un, eski takım lideri olan Wolf Pack’i öldürme mücadelesinde görev alacağız. Amacımız Wolf Pack’i öldürmek, ancak bunu başarmak için epey uğraşmamız gerekiyor. Çünkü öldürmemiz gereken insan emekli bir asker. Oyun giriş videosu Wolf Pack’i ıssız bir ormanda ararken başlıyor. Ağaçlar arasından gelen bir kurşun ile helikopterimiz yanmaya başlıyor. Mecburen atlamak zorunda kalan Turokk’un macerası da tam buradan sonra başlıyor. Elimizde son model silahlar varken Pack’in ise sahip olduğu tek şeyi oku. Ancak unutmamanız gereken bir nokta var ki, yıllardır balta girmemiş ormanda kaçak olarak yaşayan emekli askeri yakalamak sandığınız kadar kolay olmayacak. Bakalım düşmanınızı ve ona yardım eden doğa hayvanlarına karşı neler yapabileceksiniz. Eski çağlar ile yeni teknolojiyi birleştiren bu oyuna hayran kalacağınız kesin. 
- İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP 
- İşlemci: Pentium 2
- Ram: 64 MB
- Sabit Disk: 500 MB
- Ekran: 3D Graphics Accelerator
Rar Şifresi: www.fulliindir.org
 

Google aramaları:  Turok Evolition Full İndir, Turok Evolition Full indir, Assassin's Creed oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, savaş oyunu indir, dövüş oyunu indir, oyun oyna, dövüş oyunu indir, silah oyunu indir, silah oyunu oyna


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Turok Evolition Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir