Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Pro Beach Soccer Full indir

Pro Beach Soccer Full indir
 Her zaman ki futbol oyunlarından sıkıldınız mı? Ofsayt gerekçesi ile iptal edilen gollerden sonra sinirleniyor musunuz? Bir maçta atılan 3-5 gol size az mı geliyor? Bu sorulara vereceğiniz tek cevap evet ise Pro Beach Soccer oyunu tam size göre. Adından da anlaşılacağı gibi profesyonel plaj futbolu ile bir maçta 20 gol atabilir, ofsayt derdi olmadan istediğiniz yerde durabilir, denizi kumu ve sıcağı adeta sizde yaşayabilirsiniz. Küçük sadece gelişmiş top hareketleri ile cambazlığınızı konuşturabileceğiniz bu oyun da seyirciler ve herkese can katan atmosferde unutulmamış. Oyunumuzun bir kötü yanı var o da ne yazık ki kumun farklı bir zevk vermemesi. Gerek topun yere sekiş şekli gerek ise koşan oyuncular. Umarız bu detay yeni sürümü ile karşımıza çıkarak oyuna yeni bir heyecan ve tat katar. Henüz online şekilde oynanmayan oyunumuzda lig kurarak şampiyonluklar elde etmek ise mümkün.
- İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
- İşlemci: Pentium 3 700 MHz
- Ram: 128 MB
- Sabit Disk: 500 MB
- Ekran: 32 MB Ekran kartı
Rar Şifresi: www.fulliindir.org
 

Google aramaları:  Pro Beach Soccer Full İndir, Pro Beach Soccer Full indir, Pro Beach Soccer oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, savaş oyunu indir, dövüş oyunu indir, oyun oyna, dövüş oyunu indir, silah oyunu indir, silah oyunu oyna


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Pro Beach Soccer Full indir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir