Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Chicken Invaders 3 Full indir

 Sevilen oyunumuz Chicken Invaders’in yeni sürümü olan Chicken Invaders 3 ile karşınızdayız. Bu oyunda istila edilen tavuk sayısı ve zorluk seviyesi hatırı sayılır miktarda artmış. Aynı zamanda kullanmamız için verilen silahlar ve uzay gemimizin hareket kabiliyetinde de gözle görülür değişmeler olmuş. Uzayda tek amacımız tavuk öldürmek değil, tavuk sayısının azalmasını sağlamakta başlıca görevlerimizden birisi. Bunun için de uzay boşluğunda sürüklenen tavuk yumurtalarını da vurmamız gerekiyor. Yeni gelişmiş silahlar ile bunu yapmak çok kolay. Ancak menzilli silahların kullanımı için de sınır getirilmiş. Oyunun multiplayer olarak oynanmaması sanırım en büyük dezavantajlarından biri. Oyun boyunca kazandığımız puanları kullanmak için ayrıca bir ‘Kill Shop’ adı altında bir bölüm düşünülmüş. İhtiyacınız olan her silah ve savunma aletini bulacağınız bu bölümden satın almak için hayli puan toplamanız gerekiyor.

Kurulum: Oyunu full yapmak için indirdiğimiz klasörde bulunan reflexive patcher uygulamasını açıyoruz ve oyunu kurduğumuz bölüme dosyaları enjekte ediyoruz.
- İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
- İşlemci: Pentium 3 @ 600 MHz
- Ram: 128 MB
Sabit Disk: 220 MB
- Ekran: DirectX Compatible 16 MB 
Rar Şifresi: www.fulliindir.org
 

Google aramaları:  Chicken Invaders 3 Full indir, Chicken Invaders 3 oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, savaş oyunu indir, dövüş oyunu indir, oyun oyna, dövüş oyunu indir, silah oyunu indir, silah oyunu oyna


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Chicken Invaders 3 Full indir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir