Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Miami Vice Full İndir

Miami Vice Full İndir
 Ünlü Amerikan dizi Miami Vice, oyun yapımcısı Davilex sayesinde bilgisayarlarımıza girdi. Oyunumuz tahmin edeceğiniz üzere Amerika’nın Miami eyaletinde geçiyor. Karakterimiz ise sivil polis. Görev arkadaşımız ile birlikte Amerika’nın Miami bölgesinde bulunan uyuşturucu tacirlerini yakalamaya çalışıyoruz. Zamanımızın çoğunu koşuşturma ile geçirirken yeri gelecek kendimizi mafyadan kaçarken bulacağız. Oyun oynanabilirliği için ne yazık ki güzel şeyler söylemek pek mümkün değil. Grafikler ise oyun adına yakışır olmamış. Ancak ne olursa olsun oyunu adı için bile oynayacak birçok oyun sever vardır. Miami Vice oyunumuz masa başı iş yaparken gelen bir ihbar üzerine başlar. Yüklü bir uyuşturucu transferi olacağını öğrenen sivil polislerimiz olay yerine gider ve pusu kurar. Zamanı gelince baskın yapan polislerimiz artık kendilerini geri dönülemez bir olaylar zinciri içerisinde bulacaktır. Verilen görevler çoğu zaman aynı oluyor. Gelen ihbar üzerine mekâna gir, saldırganları etkisiz hale getir ve uyuşturucuyu bul. 
- İşletim Sistemi: Windows XP/ME/Vista/7
- İşlemci: Pentium III, 800 MHz
- Ram: 128 MB
- Sabit Disk: 600 MB
- Ekran: 16 MB 3D destekli ekran kartı
Rar Şifresi: www.fulliindir.org
 

Google aramaları:  Miami Vice Full İndir, Miami Vice Full indir, Miami Vice oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, oyunoyna, online oyun oyna, 


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Miami Vice Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir