Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Mount & Blade Warband Full İndir

Mount & Blade Warband Full İndir
 Eminim daha önce birçoğumuz Türk yapımı oyunlar oynamışızdır. Genelde klasik bir hikâyeye sahip olan oyunlarımız da ne yazık ki görüntü kalitesi de birkaç yıl geriden gelmektedir. Ancak Mount & Blade Warband ile tüm bu ön yargınız bir anda silinecek ve kendinizi yepyeni bir dünyada bulacaksınız. RPG oyunu sevenlere yepyeni bir alternatif olan oyun ile birlikte çok keyifli zamanlar geçirecek ve belki de bilgisayarınızın başından kalkamayacaksınız. Çoklu oyuncu desteği sunan oyunumuzda Death Match adı verilen ölüm yarışında 64 oyuncuya kadar geniş bir multiplayer ağı kurabilirsiniz. Ancak oyunumuzun asıl vermek istediği ise geniş harita ile birlikte mükemmel bir oyun deneyimi. Belki de oyunumuzun en kötü yanı ise verilen görevlerin çoğunun birbirini çok fazla andırması.
- İşletim Sistemi: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
- İşlemci: 2.1Ghz
- Ram: 1 GB
- Sabit Disk: 900 MB
- Ekran: 128 MB üstü Directx 9c
Rar Şifresi: www.fulliindir.org
 

Google aramaları:  Mount & Blade Warband Full İndir, Mount & Blade Warband Full indir, Mount & Blade Warband oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, savaş oyunu indir, dövüş oyunu indir, oyun oyna, dövüş oyunu indir, silah oyunu indir, silah oyunu oyna, at oyunu oyna, at oyunu indir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Mount & Blade Warband Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir