Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Assassin's Creed II Full indir

Assassin's Creed II Full indir
 Çok farklı bir deneyime hazır mısınız? Hiç görmediğiniz bir hikâye, müthiş bir yaratıcılık ve inanılmaz grafikler. Evet, oyunumuz Assassin’s Creed’in yeni sürümü olan II ’ den bahsediyoruz. Ana karakterimiz olan Ezio Rönesans İtalya’sında zengin bir ailenin çocuğu olarak yaşamaktadır. Babası büyük bir bankacıydı ve hayali oğlunun bir gün bankanın başına geçmesiydi. Ancak 1476 yılında karakterimiz Ezio içinde ki yeteneği keşfedecektir. Doğruluğa karşı savaş oyunumuzda bizi çok geniş bir harita bekliyor. Haritanın büyüklüğü kadar görüntü kalitesi ve müziklerde çok iyi tasarlanmış. Oyun boyunca istediğimiz sokaktan girebilir istediğimiz yöne kaçabiliriz. Yapımcılar bize belli bir görev vermiş dahi olsalar kendi görevinizi kendiniz yapabilir, tercihlerinize göre hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda karakterimiz de gelişmelere uymuş. Düşmanlarımızı silahsız bırakabilmek için birçok yeni hareket geliştirilmiş.
- İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
- İşlemci: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ 
- Ram: 1.5 GB
- Sabit Disk: 8 GB
- Ekran: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Rar Şifresi: www.fulliindir.org
 

Google aramaları:  Assassin's Creed II Full indir, Assassin's Creed III Full indir, Assassin's Creed oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, savaş oyunu indir, dövüş oyunu indir, oyun oyna, dövüş oyunu indir, silah oyunu indir, silah oyunu oyna


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Assassin's Creed II Full indir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir