Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Minecraft Full İndir

Minecraft Full İndir
 (Minecraft) Oyunlar birçok kişi için vazgeçilmez olmayı başarmıştır. Bu nedenle günlük hayatta birçok kişi oyun oynamakta ve kendisini eğlendirmektedir. Minecraft oyunu da size bunu sağlayacaktır. Oyun bildiğiniz diğer tüm oyunlardan çok farklı bir oyundur.
Minecraft oyununa başladığınız zaman dağların, tepelerin, yeşilliklerin, suların ve daha birçok şeyin olduğu harita göreceksiniz. Size bir karakter veriliyor. Sizin yapmanız gereken bu haritada kendinize yaşanacak bir alan yaratmak ve burada istediğinizi yapmak. Oyunda nereyi kazacak ya da neyi kesecek olursanız onun ana maddesinden belli bir miktar alacaksınız. Daha sonra bu malzeme ile kendinize evler, şatolar yapabilir ve şehirler inşa edebilirsiniz.
Minecraft oyununun bildiğiniz diğer tüm oyunlardan oldukça farklı olması size oldukça eğlenceli gelecektir. Bu oyuna başlayan birçok kişi gibi sizde bu oyuna başladığınızda kendinizi alıkoyamayacaksınız. Oyun sizi bağımlı hale getirecektir.
Minecraft oyununun grafikleri diğer oyunların grafiklerine göre çok geri kalmıştır. Zaten oyunu oynamaya başlayan birçok kişi oyun grafiklerini önemsememektedir. Oyunun başında da söylendiği gibi burası bir lego dünyası.
 Versiyon: 1.6.4
Lisans
: Deneme
Dil
: İngilizce
İşletim Sistemi
: xp/vista/7/8
Yapımcı
: Mojang
Eklenme
: 07-10-2013
Toplam İndirme
: 56
Dosya Boyutu
: 660 kb



Google aramaları: 8-bit, maynkıraft, minecraft, minecraft download, minecraft indir, minecraft oyunu, minecraft server, oyun, savaşma, şehir kurma, strateji


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Minecraft Full İndir" Adlı Yazı İcin 1 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir