Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Metin2 Full İndir

Metin2 Full İndir
Online oyunlar şimdiye kadar birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmış olan oyunlardandır. Özellikle internet kullanımının yaygınlaşmaya başlamasından sonra online oyunların sayısı da giderek artmaya başlamıştır. Bunlardan bir tanesi ise Metin2oyunudur. Bu oyundaki amacınız diğer online oyunlardaki ile hemen hemen aynı.
Oyuna başladığınızda belirli bir seviyeniz ve belirli bir eşyalarınız oluyor. Sizin yapmanız gereken seviyenize uygun hayvanları keserek seviyenizi yükseltmek ve kendinize uygun eşyalarla da karakterinizin daha güçlü olmasını sağlamak. Ancak bunu yaparken olma ihtimalinizde bulunmaktadır. Eğer ölecek olursanız bu durumda leveliniz düşebilir. Bu nedenle dikkatli bir şekilde hareket etmeli ve hangi yaratıkları keseceğinizi çok iyi bilmelisiniz. Tüm bunlara dikkat edecek olursanız rahat bir şekilde level atlayabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi level atlamalı oyunlarda ilerlendikçe level atlaması da giderek zorlaşmaktadır. Aynı şeyi Metin2 oyununda da göreceksiniz. Level atladıkça oyun daha da zorlaşacak ve kolay kolay level atlayamayacaksınız. Bu nedenle haritada size daha fazla level atlatacak olan yaratıkları bularak kesmeniz gerekmektedir.
Versiyon
: 20111216
Lisans
: ücretsiz
Dil
: türkçe
İşletim Sistemi
: xp/vista/7/8
Yapımcı
: Gameforge
Eklenme
: 03-10-2013
Toplam İndirme
: 57
Dosya Boyutu
: 687.3 mb


Google aramaları: Metin2 bilgi, Metin2 genel bilgiler, Metin2 kaydol, Metin2 kayıt ol, Metin2 nasıl oynanır, Metin2 online, Metin2 oyna, Metin2 rehberi, Metin2 resimleri, Metin2 tr, Metin2 trailer, Metin2 Türkiye, Metin2 üye ol, Metin2 video,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..


"Metin2 Full İndir" Adlı Yazı İcin 1 Yorum:

  1. Metin2 de 85 levelim. çok iyi bi oyun arkadaşlar herkese tavsiye ediyorum..

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir