Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Bad Piggies Full İndir

Bad Piggies Full İndir
 Bad Piggies – Kötü Domuzcuklar oyunu Rovio’nun Angry Birds oyunundan sonra yaptığı Bad Piggies bu sefer kuşlar yerine domuzcuklara yardım ediyoruz. Oyunda Angry Birds den çok farklı özellikler mevcut. Zeka ve strateji gibi unsurları dikkate alınmış ve fizik kuralları çerçevesinde mantık gerektiren bir oyun.
Bad Piggies oyununda 30 güzel malzeme ile araç yapıyorsunuz ve 60 farklı bölümde farklı zorluktaki yerlere o araçlarla ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyun gerçekten zevkli.
Küçük ve büyük yaş farketmeksizin herkesin severek oynayacağı bir oyun. Roketinden, pervanesi, motorundan şemsiyesine çok farklı malzemelerle hayal gücünüzün birleşmesiyle aracınızı ister uçurun isterse yürütün oynarken çok zevk alacaksınız.
 Versiyon: 1.3.0
Lisans
: Deneme
Dil
: İngilizce
İşletim Sistemi
: Xp/Vista/7/8
Yapımcı
: Rovio
Dosya Boyutu
: 39.9 MB



Google aramaları: angry, angry birds, bad, Bad Piggies, bad piggies oyna, Bad Piggies PC, bad piggies pc demo, domuz, domuzcuk, kızgın kuşlar, kötü, kötü domuzlar, kötü domuzlar demo, kötü domuzlar oyna, oyun, piggies, piggy, rovio


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Bad Piggies Full İndir" Adlı Yazı İcin 1 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir