Bu blog'da yazıya yazılmış adet değerli yorumlarınız bulunmaktadır. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

Winamp İndir Full İndir

Winamp
Müzik dinlemenin ve video oynatmanın hem en eski hem de en teknolojik yolu olan Winamp hiç durmadan kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Farklı çizgisini hiç bozmayan ve o kadar rakibe rağmen hala ayakta kalmayı başaran nadir uygulamalardan biri ola Winamp artık çok daha gelişmiş ve yenilenmiş özellikleri ile tekrar karşımıza çıkıyor...
Ses ve video oynatıcı programlardan en popüleri olan Winamp son sürümü ile karşımızda. Gelişmiş ve kolay kullanıma sahip hızlı çalışan program özellikle en çok kullanılan mp3 dinleme programıdır. Program şarkı listesi özelliği sayesinde istediğiniz gibi listeler hazırlayabilir ve bunları daha sonra kolaylıkla seçip listedeki şarkıları winamp a getirebilir ve dinlemeye başlayabilirsiniz. Program aynı zaman birçok formatı destekleme özelliğine sahiptir. Bununla birlikte formatları birbirine de dönüştürebilirsiniz. Örneğin MP3 uzantılı bir dosyayı wav a dönüştürebilirsiniz. 

Winamp skin özelliği sayesinde programı istediğiniz gibi giydirebilir ve arayüzünü zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Sizde dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme programını ücretsiz olarak sitemizden indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.


"Winamp İndir Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir